Vuoden 2016-2017 tuutoreiden esittely

Tässä on erityispedagogiikan vuoden 2016-2017 tuutorit! Näitte meitä jo Joensuussa VAKAVA-kokeissa sekä erityispedagogiikan soveltuvuuskokeessa. Seuraavan kerran näemmekin syksyllä opiskelunne alettua. 🙂

Venla Ltuutorivenlaampinen

Heippahei! Mie oon Venla, tokan vuoden opiskelija ja uunituore tuutori Keski-Suomesta. Vapaa-ajalla tykkään hassutella ja syödä pannaria kavereiden kanssa sekä liikkua luonnossa kaikilla tavoilla! Myös Sykettä-ryhmäliikunnat on lähellä sydäntä, joten jos tarviit jumppakaveria niin tuu nykäsee hihasta! Ootan syksyn tuutorointia jo kovasti ja toivon että uudet fuksit uskaltavat rohkeasti kysellä tyhmiä – kuten itse tein koko viime syksyn.
Ota yhteyttä: venlala@student.uef.fi

tuutoriassiAssi Hendunen

Moikka! Mie oon Assi ja alotin erkan opiskelun viime syksynä. Oon siis teiän fuksien tutoriena syksynä. Kotosin oon Lappeenrannasta mutta nykysin asustelen Joensuun keskustassa. Tykkään tehä ja järkkäillä kaikkea ja oon meiän hallituksessaki fuksivastaavana. Eli mitä asiaa teillä oliskaa (tai vaikka ei oliskaa) ni miulle saa aina tulla juttelemaa. Vapaa-ajalla tykkään puuhailla kamujen kaa kaiken näköstä, esim istuskella baareissa ja käyä sporttailemassa ! Nähää syksyllä ja tehää teille iha huippu fuksivuosi! 🙂

Ota yhteyttä: assihe@student.uef.fi

Teemu Pikkarainentuutoriteemu

Olen Teemu ja olen yksi lukuvuoden 2016-2017 tuutoreista. Olen fuksi vuosimallia 2015, eli toinen vuosi jo häämöttää kiikarissa. Alun perin olen kotoisin Kuopiosta, mutta jo nyt erittäin kotiutunut tänne ihanaan Joensuuhun. Pidän matkailusta, leipomisesta ja kavereiden kanssa hauskan pitämisestä. Tätä kaikkea onkin fuksivuoteeni mahtunut ja kaverini varmaan muistavatkin maakuntamatkailut Kolilla, sekä Outokummussa, sekä useat illanistujaiset ties kenen luona. On aivan mahtavaa päästä tutustumaan uusiin fukseihin ja pitämään teidän kanssanne hauskaa. Fuksivuosi oli minulle ikimuistoinen, vauhdikas ja erittäin tapahtumarikas ja siksi olenkin erittäin innoissani, että saan olla osana uusien fuksien ensimmäistä vuotta!

Ota yhteyttä: teemupik@student.uef.fi

Kirsti Salmituutorikirsti

Oon Kirsti ja yksi tulevien fuksien tuutoreista. Oioi, kun tulee huippu syksy ja koko vuos! En malta odottaa, että pääsen tapaamaan kaikki uudet erkkaperheen jäsenet. Ja itsestäni vielä, tykkään oikeestaa kaikesta paitsi suklaakiisselistä ja kiusaamisesta. Kotoisin olen Järvenpäästä eli jäksystä eli jäkestä, mutta nykyään Joensuu on kyllä se ykkösmesta. Jos ikinä tulee mieleen mitään kysyttävää iha mistä vaa jutusta, niin kuule ota yhteyttä rohkeasti! Besitos!

Ota yhteyttä: kirsts@student.uef.fi

 

Niko Pasanetuutorinikon

Moi! Oon Niko, toisen vuoden erkkaopiskelija ja toimin tuutorina syksyllä aloittaville erkan fukseille. Olen kotoisin Keski-Suomesta, Jyväskylän liepeiltä. Joensuu tuoksuu ja maistuu hyvälle ja opiskeleminen on kivaa! Pidän kovasti pallopeleistä ja eläimistä ja minulla on Lilli-niminen koira, jonka varmasti näette syksyn ulkoilmatapahtumissa! Tehdään teille porukalla elämyksellinen fuksivuosi!

Ota yhteyttä: nikopas@student.uef.fi

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s