Kokouskinkerit 15.5

on

Aurinkoiset moikat!

Poikkeuksen hallitus kokousti 15.5 viimeisen kerran ennen kesälaitumille siirtymistä ja tässäpä  vähän koostetta siitä, mitkä asiat olivat kokouksessa esillä. Kokouksessa muisteltiin mitä kaikkea Poikkeuksen koko kevätkausi on sisältänyt ja pohdittiin miten näissä asioissa ollaan onnistuttu. Lisäksi mietittiin kovasti jo tulevaa syksyä, että osataan koulujen alettua tarttua täysillä toimeen!

Kävimme jäsenistöltä saatua palautetta yhdessä läpi, ja yritämme saada rakennettua  toimintaa eteenpäin palautteiden pohjalta. Kiitos, jos olet antanut palautetta, sillä se on ensiarvoisen tärkeää meille! Poikkeus ottaa palautetta mielellään vastaan läpi vuoden, jotta toimintaa voidaan jatkuvasti kehittää. Jos joku risu tai ruusu tulee mieleesi, niin kerrothan siitä meille. 🙂

Pohdimme yhdessä tapahtumiin, viestintään ja edunvalvontaan liittyviä asioita ja mietimme myös miten näitä asioita saadaan parannettua. Tällä hetkellä työn alla ovat esimerkiksi opettajankoulutuksen turvallisuusasioiden kehittelyssä mukana oleminen, nettisivujen uudistaminen, jelpparitiimin aktivoiminen ja OPS-uudistuksen seuraaminen.

Syksy! Se tuo mukanaan paljon uutta, kuten esimerkiksi sadottain savonlinnalaisia, uusia opiskelijoita eli siis myös meidän omat uudet fuksit! Aiomme tehdä parhaamme sen eteen, että Savonlinnasta siirtyvillä olisi mahdollisimman tervetullut olo kampuksella. Omille fukseille halutaan järjestää myös mahdollisimman mukava, tapahtumarikas ja tervetullut olo opintojen pariin. Tästä syystä kokouksessa olikin mukana syksyn uudet tuutorit, joiden kanssa jutskailtiin miten ensi syksyyn valmistaudutaan. Paljon on kaikkea tulossa niin fukseille kuin koko jäsenistölle vuosikurssista huolimatta. Esimerkiksi sitsit, yhdessä Opossuminen kanssa järjestettävä ISYYN hengailuilta, fuksiaiset ja liikuntaan liittyviä tapahtumia on odotettavissa. Pysykäähän syksyllä kanavilla!

Uusi opintosuunnitelma astuu yliopistossamme voimaan elokuussa 2018. Tiedätkö sinä mitä uusi OPS tarkoittaa? Jos et vielä täysin tiedä, voit käydä lukemassa blogitekstimme aiheeseen liittyen: https://poikkeusry.wordpress.com/2018/05/03/ops-uudistus-2018-2021/

 

Poikkeus ry:n hallitus toivottaa lämmintä, rentouttavaa, kokemusrikasta ja kesäherkuilta maistuvaa kesää!

 

-Anni

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s