Kokouskinkerit 10.9.

Hip HEI!

Syyslukukausi on startannut mukavasti käyntiin lämpimän kesän jälkeen ja myös Poikkeuksen hallitus kokoontui kokoustamaan. Syksyn ensimmäisessä kokouksessa luotiin katsausta tulevaan syksyyn ja tuleviin tapahtumiin. Syksy näyttää taas vauhdikkaalta, poikkeuksellisen hyvää viikkoa vietetään viikolla 39 ja sitä ennen on mahdollista tutustua uusiin fukseihin 12.9. järjestettävässä baarikierroksessa ja 15.9. koko kasvatusalojen yhteisissä kilipailuissa. Poikkeuksellisen hyvällä viikolla järjestetään  mm. saunailtaa Suvaksella sekä ulkoilua Kolilla ja Utran saarilla.

Tapahtumien lisäksi keskustelimme opealojen seksuaali- ja sukupuolikasvatuksen kannanotosta, sillä olemme sitä mieltä, että sitä tarvitaan enemmän opintoihimme. Kannanoton lisäksi puhuimme uudesta opetussuunnitelmasta ja sen onnistumisen seuraamisesta. On tärkeää kysyä opiskelijoilta palautetta uudesta opetussuunnitelmasta.

Mutta näillä eväillä jatketaan syksyä, muista seurata Poikkeusta somessa ja lähteä empimättä mukaan kaikkiin tapahtumiin! Ensi kokous on avoin kaikille, tulkaa seuraamaan kokousta ja moikkaamaan hallituslaisia!

-Katri

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s