Kokouskinkerit 9.10. & 29.10.

Moikkuu!

Täältä pesee kahdet kokouskinkerit yhdellä iskulla, paljon tärkeitä juttuja!

Kokouskinkerit 9.10.

Tästähän nyt on aikaa, mutta kerrottakoon pääpiirteittäin kyseisen kokouksen sisältö. Puheenjohtajisto oli saanut uutta virtaa SOOLin järjestökoulutuksesta eikä väsymyksestä ollut tietoakaan. Varapuheenjohtaja oli mm. oppinut koulutuksessa seuraavanlaisen asian ”jos ei jaksa, niin juo pullo viiniä ja polta tupakkaa”. Tästä voidaan johtaa syksyinen tsemppaus kaikille eli tee mitä tykkäät äläkä liikaa mieti onko se terveellistä.

Muistakaa myös tuota hallitukselle tietoon kaikenlaiset edunvalvonnalliset rakenteelliset ongelmat, jotta niitä voidaan viedä eteenpäin. Fuksit olivat omien sanojensa mukaan kokeneet tuutoroinnin hyödylliseksi ja heidän silmissä tuutorit ovatkin olleet ylijumalia, vaikka darrassa ovatkin näyttäneet kamalilta.

Viestinnässä on myös tapahtunut kaikenlaista. Olemme kokeneet Facebookissa tiedottamisen hukkuvan muuhun informaatioon, joten ehkä olettekin jo huomanneet uuden whatsapp-ryhmän, jonne kannustamme kaikkia liittymään. Vain ylläpitäjät voivat lähettää sinne viestejä ja toistaiseksi olemme sitoutuneet siihen, ettemme lähetä sinne mm. kissavideoita.

Tapahtumista ja toiminnasta sen verran, että Poikkeuksella on toivetta hankkia yhdistykselle omia liikuntavälineitä, jotta ei yhteisissä tapahtumissa tarvitsisi käyttää jonkun jäsenen omia välineitä. Syksyn tapahtumat ovat myös olleet oikein onnistuneita ja tästä kannasta ei sitten ole eriäviä mielipiteitä. Lopuksi onkin syytä kiittää kaikkia järjestämisessä mukana olleita jäseniä.

-Mikko

 

Kokouskinkerit 29.10.

Jälleen oli aika kokouksen ja tässäpäs teille vähän maistiaisia tulevista jutuista ja meidän mieliä askarruttavista asioista. Kokous alotettiin tuttuun tapaan fiiliskierroksella, joka oli suurimmalla osalla maanantaimasennus/-väsymys, johtuen ehkä edeltävän viikonlopun EE-hulinoista ja Popsi ry:n 50-vuosijuhlista. Fiilistä kuitenkin saatiin nostatettua hyvin nopeasti, koska käytiin heti alkuun sekä menneet että tulevat tapahtumat läpi. Niistähän juttua riitti ja paljon!

Juttelimme myös tovin siitä, kuinka Filosofinen tiedekunta voi huonosti fuksikyselyissä nousseiden asioiden mukaan. Keskustelimme, mitä voisimme ainejärjestönä tehdä, jotta meillä kaikilla olisi täällä kivempi opiskella.

Mietittiin, miten saatais meidän tapahtumat ja muut jutut lähemmäs poikkeuslaisia ja millaista hyötyä pitäisi jäseneksi liittymisestä olla 🙂 Kokouksessa nousi myös esille yhdenvertaisuus-suunnitelma, jonka avulla laadittas ”säännöt” tai ”arvot”, joista ainejärjestömme pitää kiinni ja näin ollen pelkkä hallitus ei olisi niin sanotusti sisäänkääntynyt sakki, joka vain toimii Poikkeuksen hyväksi.

Tästä hyvänä aasinsiltana aloimme keskustelemaan uusista hallitustoimijoiden rekryämisestä. Jos sua siis yhtään, ihan pikkuriikkisenkin verran kiinnostaa, mitä me hallituksessa tehdään, ketä me ollaan, millasiin juttuihin voidaan vaikuttaa, niin kannattaa tulla ensi viikon tiistaina 6.11. klo 19–> Bar Playn yläkertaan hengailemaan, pelailemaan ja juomaan opiskelijahintasia juomia meidän kans!

Me ollaan tänä syksynä muotoiltu Poikkeukselle uudet säännöt ja niiden mukaan aletaan toimia tulevasta syyskokouksesta lähtien. Haluanki muistuttaa siis syyskokouksesta, joka on tulossa ihan pian! Siellä siis esimerkiksi äänestetään uusi hallitus ja mukaan kannattaa tulla, jos ei asettumaan ehdolle niin ainakin käyttämään äänensä! Ja siellä yleensä on vähä paremman luokan kokouseväätkin 😉

Lisäksi ens vuoden hallitukseen ja muutenkin koko ainejärjestön toimintaan kannattaa tulla vaikuttamaan tai osallistumaan, jos on yhtään kiinnostunut järjestämään hulppean hienot ja upeat nelikymppiset Poikkeus Ry:lle! Ensi vuonna siis juhlitaan isosti ja nykyinen hallitus on jo alkanut valmistautumaan siihen, mutta uusi hallitus jäsenistöineen on päävastuussa. 🙂

Tällaiset kokouskinkerit tällä kertaa! Nähdään 🙂

-Essi

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s