Hallitus 2020 esittäytyy!

Hallitus 2020, ketä me oikein ollaan? Tässä meidän esittelyt, toivottavasti ne vastaa edellä esitettyyn kysymykseen!

Puheenjohtaja, Emmi Uusitalo

IMG_6085

Moikka kaikille!

Oon Emmi Keski-Suomen järvien keskeltä. Joensuuhun muutin Äänekoskelta syksyllä 2017 aloittaessani opinnot. Joensuu sopii meikäläiselle pienen kaupungin kasvatille erittän hyvin ja nautin todella paljon siitä, että luontoon pääsee heti kotiovesta, vaikka asuukin vain kahden kilometrin päässä keskustasta (tosin ei se keskustassakaan monen askeleen päässä ole).

Tää kevät on ollut tosi inspiroiva. Oon oppinut paljon uutta, esimerkiksi organisoinnista, jossa en aina oo mitään priimaa. Hallitushommat aloitin jo vuonna 2018, eli kolmatta vuotta tässä jo eletään. Vuosien varrella oon tutustunut tosi paljon uusiin ihmisiin niin Joensuussa, kuin valtakunnallisestikin. Oli huippua talvipäivillä huomata, kuinka on onnistunut verkoistoitumaan omalla työllään. Parasta puheenjohtajuudessa onkin se, että saan olla paljon yhteydessä erilaisiin ihmisiin, joista jokainen antaa mun elämään tosi paljon iloa.

Haastavaakin tää homma välillä on. Tällä hetkellä haastavimpana oon nähnyt tämän hetkisen maailman tilanteen vaikutusten arvioimisen meidän toimintaan. Onneksi on mahtava hallitus, jonka kanssa tätä työtä saa tehdä. Meille ei varmastikaan mikään oo mahdotonta, jos vaan niin halutaan.

Mun ihan ehdoton suosikki opiskelijatapahtumista on Vappuleijonan metsästys. Oon kerran saanut kunnian osallistua tapahtumaan ja kerran (melkein kaksi kertaa) kunnian järjestää jotain niin huikeaa. Toivon, että tulevaisuudessa päästään vielä nauttimaan leijonan karjahduksista Joensuun savanneilla, sillä en oikeasti tiedä mitään parempaa, kuin leijona, iloisia ihmisiä ja vappu!

Tähän väliin vielä vinkkinä uusille opiskelijoille, tulkaa rohkeesti mukaan meidän toimintaan, sillä erkka porukka on aivan priimaa. Tapahtumissa tapaa paljon ihmisiä ja verkostoituminen on taattua. Mua saa nykästä hihasta ihan millon vaan, halusit sitten nostaa maljaa hienolle tunnelmalle tai kysyä jotain sun opinnoista tai Joensuusta. Mä haluan kannustaa kaikkia aloittamaan opintonsa avoimin mielin ja kokeilemaan paljon uusia asioita, sillä koskaan ei voi tietää, mihin elämä meidät kuljettaa!

Varapuheenjohtaja, Iida Ahvo

e851b6d2-e401-4604-a2c1-aee926604a78

Moikka!

Oon Iida ja oon alunperin kotosin Lahesta eli Suomen Chicagosta. Toimin tänä vuonna varapuheenjohtajana hallituksessa.

Parasta mun pestissä on monipuolisuus, eli saan olla paljon mukana kaikessa. Tuen ja autan puheenjohtajaa, hoidan edunvalvontaa ja osallistun tapahtumien järjestämiseen. Haastavinta on ollut puolestaan ajanhallinta, kun välillä tulee paljon tehtävää kerralla ja yllättäviä tilanteita, joihin pitää reagoida nopeasti. Hallitus kauden alku on ollut uuden opettelua ja uusiin hallituslaisiin tutustumista, mutta huippujengi on taas kasassa ja hyvillä fiiliksillä oon tästä hallitusvuoden alusta.

Opiskelijan paras vuodenaika on Vappu, vaikka se ei ihan vuodenaika olekkaan. Se on parasta aikaa, koska tapahtuu paljon kaikkea, kevät on jo vauhdissa ja vuoden opinnotkin alkavat olemaan jo paketissa. Mun suosikkipaikka Joensuussa on taitokortteli, missä voi ettii inspiraatiota omiin käsitöihin tai sitten ostaa ja kannattaa paikallisii käsityöntekijöitä.

Rahastonhoitaja, Janina Pitkänen

e20ede2c-b2f2-44da-9576-57b412006c94

Heippa hei!

Oon Janina Pitkänen ja toimin Poikkeuksen hallituksessa rahastonhoitajana. Opiskelen ensimmäistä vuotta ja luonnollisesti tämä on myös mun eka kausi hallituksessa.

”Mitkä fiilikset hallituskauden aloituksesta?”

Hallituskauden alku on ollut ennen kaikkea innostava ja opettavainen. Oon oppinut todella paljon niin omaan pestiini kuin ylipäätänsä hallitustoimiin liittyen. Odotan mielenkiinnolla loppukautta ja mitä kaikkea se tulee pitämään sisällään.

”Mikä on parasta ja mikä haastavinta omassa pestissä?”

Parasta mun pestissä on ehdottomasti se, miten paljon kaikkea käytännön asioita tässä oppii! Toisaalta se on myös haaste, kun pitää opetella monia uusia juttuja nopeasti kauden alkaessa ja pitää olla todella tarkka kaikessa mitä tekee.

”Missä opiskelijaravintolassa viihdyt parhaiten ja miksi?”

Tää on paha kysymys, on niin monta kivaa paikkaa. Sanon kuitenkin Bar Play. Siellä on mukava tunnelma, hyviä juomia ja todella maukasta ruokaa!

”Mikä on suosikkitapahtumasi?”

Fuksivuoden tapahtumat jäi sattuneesta syystä vähän vähiin, mutta kyllä mun suosikkeja ovat olleet sitsit ja viime syksyn vujuviikonloppu.

Edunvalvontasektori

Edunvalvoja, Roosa Mikkonen

9adc726e-303b-44f0-8f42-62ec5c56bd32

Oon Roosa Mikkonen ja olen kotoisin Kuhmosta. Oon nyt toista vuotta mukana hallituksessa ja tällä kaudella toimin edunvalvojana. On ollut kiva päästä jatkamaan hallitustoimintaa ja tutustumaan uusiin ihmisiin.

Missä opiskelijaravintolassa viihdyt parhaiten ja miksi?
Bar Play. Playssa on lautapelejä sekä siellä näkyy usein urheilua.

Mitä katsot televisiosta?
Tykkään katsoa erilaisia sarjoja ja elokuvia. Yleensä katson jotain suomalaista realityä tai rikossarjaa. Viimeisin sarja, minkä olen katsonut oli Karppi.

Edunvalvoja, Matias Pelkonen

35b2b4c7-66e8-41ad-85f7-ebd3438f1a52

Hei mää oon Matias ja oon alunperin Oulun seudulta kotosi. Toimin hallituksessa toisena edunvalvojana.

Minkä vinkin antaisit uudelle opiskelijalle?
– Ole oma itsesi, nauti elämästä ja Joensuusta ja muista tietenkin välillä opiskella.

Mitä harrastat?
– Uintia, pyöräilyä, metsässä liikkumista, kuuntelen myös paljon musiikkia ja tykkään katsoa myös netflixiä.

Liikunta- ja fuksivastaava, Veera Tenhovuori

cf9768bb-111d-4885-b7c0-899f61048bec

Moikka!

Mä oon Veera Tenhovuori, kotoisin Porvoosta. Joensuuhun muutin opiskelemaan syksyllä 2017. Oon nyt toista vuotta Poikkeuksen hallituksessa ja toimin meidän fuksi- ja liikuntavastaavana.

Questions and answers:
-Mitä harrastat?
Curlingia, vaihtelevasti Sykettä-ryhmäliikuntaa ja kaikkee palloilua! Pyöräretket on kivoja.

-Joku vinkki uudelle Joensuulaiselle?
Tutustu Joensuun kulttuuritarjontaan, esim. Ilosaarirock, urheiluseurojen matsit, Joen yö, Rokumentti. Ja ravintoloihin! Ja retkipaikkoihin! Tää on kiva paikka.

Viestintäsektori

Somevastaava, Jonnamari Rinne

b59245a0-34ab-46c1-8443-069104106724

Somevastaava Jonnamari Rinne täällä heipsun!

Olen fuksi vuosimallia -19, eli tuon tuoreen tuulahduksen järjestötoimintaan. Olen kotoisin Kuopiosta, jossa tuleekin vierailtua muutamia kertoja kuussa.

Vastaan Poikkeuksen sosiaalisesta mediasta, pidän huolta postauksien aikatauluista ja siitä että somet on ajan tasalla. Samalla tulee seurailtua myös muiden järjestöjen kuulumisia. En kuitenkaan itse tee kaikkia päivityksiä, vaan meidän koko hallitus on ollut ihanan aktiivinen päivittelemään. Hallituskausi on alkanut tosi kivasti ja meillä on kasassa innokas ja kekseliäs porukka, jonka kanssa on huikeaa työstää erilaisia tempauksia.

Parasta omassa pestissä on se, että oon päässyt oppimaan uutta someviestinnästä ja saan toteuttaa omia visioita aika vapaasti. Pesti ei työllistä ehkä niin paljon kuin vaikkapa rahastonhoitajan tai edunvalvojien hommat, joten minulla on ollut aikaa osallistua myös esimerkiksi tapahtumien järjestämiseen. Haastavinta pestissä on se, että jään usein liikaa miettimään oman viestinnän selkeyttä niin sanavalinnoissa kuin ulkoasuissakin.

Sihteeri ja uutisvastaava, Edisa Okic

0ef31a5d-f871-4c29-b358-03fd938388c7

Heippa vaan kaikille!

Mie oon Edisa ja opiskelen nyt toista vuotta erkkaa ja oon ekaa vuotta hallituksessa. Hallituksessa toimin sihteerinä ja uutisvastaavana. Hallituksessa toimiminen tähän on tähän mennessä ollut erittäin antoisaa ja palkitsevaa! On ihanaa nähdä se miten ihmiset nauttii järjestetyistä tapahtumista ja on kiitollisia siitä työstä mitä me ollaan tehty. Tekemistä kyllä riittää, mutta muiden hallituslaisten tuki ja kannustus auttaa jaksamaan.

Joensuuhun muutin Ilomantsista ja nyt asustelen täällä koirani Inkun kanssa. Vapaa-aikani kuluu yleensä urheillessa sekä keittiössä ja kavereiden kanssa hääräilessä.
Joensuussa parasta on oma koti joenrannassa ja ihana erkkayhteisö. Joensuusta löytyy paljon kaikkea kivaa kokeiltavaa, kunhan vaan uskaltaa seikkailla! Opiskelukaupunkina Joensuu on kyllä todella yllättänyt ja uskon myös, että kaupunkiin tutustuminen on omasta asenteesta kiinni! Kannattaa lähteä rohkeasti mukaan Poikkeuksen tapahtumiin, koskaan ei tiedä mihin ilta päättyy ja keneen tutustuu! Uskalla olla oma itsesi ja kokeile mitä ihmeellisempiä tapahtumia!

Tapahtumista on vaikea valita yhtä suosikkia. Tykkään rennoista hengailuista, mutta myös isot tapahtumat kuten vappuleijonanmetsästys ovat parhautta hyvässä seurassa!
Haluan olla hallituksen jäsenenä mukana luomassa poikkeuksen jäsenistölle turvallista ja yhteisöllistä ilmapiiriä. Minua saa aina nykäistä hihasta jos jokin mietityttää ja moikata jos tunnistaa tuolla käytävillä!

Tapahtumasektori

Tapahtumavastaava, Liisi Laitila

aa30ecd2-c284-4ace-adef-cca513e44252

Olen Liisi Laitila, ekalta vuosikurssilta, Poikkeuksen toinen tapahtumavastaava. Olen alunperin kotoisin Kotkasta, mutta opiskelujeni perässä muutin syksyllä 2019 Joensuuhun. Hallitustoiminta on ollut mahtavaa ja opettavaista.

Parasta omassa pestissäni on se, että meitä on tapahtumavastaavina kaksi, minä ja Emilia. Toisen kanssa voi ideoida ja toteuttaa, sekä epävarmuuden hetkillä toiselta voi saada apua. Lisäksi tapahtumavastaavana voi käyttää rajattomasti luovuutta, mikä on ihan parasta. Rakastan touhottaa, ideoida ja järjestää.

Haastavinta on ollut aikatauluttaminen, sillä tapahtumia niin Poikkeuksella kuin muillakin ainejärjestöillä on paljon. Vaikka ollaankin oltu hallitus tämän porukan kanssa vasta lyhyen ajan, voin todeta, että meillä on hauska, idearikas ja ihana hallitusjengi, jossa on hyvä olla ja tehdä!

Tapahtumavastaava, Emilia Kettunen

ef313bd4-a2df-47c0-89c1-6218da21eaf6

Moikka moi!

Mä oon Emilia toiselta vuosikurssilta, oon kotoisin Kotkasta ja tämän vuoden hallituksen toinen tapahtumavastaavista.

Parasta mun pestissä on, kun pääsee ideoimaan ja toteuttamaan erilaisia ja uusia tapahtumia yhdessä muiden kanssa. Sanoisin myös saman asian haastavimmaksi pestissäni, sillä uusien tapahtumien ideointi voi olla välillä hankalaa, kun on jo niin paljon mielettömän hyviä ja perinteikkäitä tapahtumia, mitä meillä Poikkeuksessa on!

Joensuun opiskelijaravintoloista viihdyn parhaiten Bistrossa. Tykkään siitä miltä siellä näyttää mutta ruoka on myös erittäin hyvää ja salaattipöytä kampuksen paras (voittaa nykyään exykkösen eli tori36)! Suosikkipaikkojani Joensuussa on ne, mistä näkee auringonlaskun parhaiten eli muutama spotti Linnunlahdella ja Kuhasalossa mutta tarkemmin en kerrokkaan heh.

SOOL- ja yhteistyövastaava, Jenni Tulikoura

2484f7b1-ca21-4f66-8266-e1832375ba18

Moiksu!

Mä oon Jenni, kotoisin Haminasta ja ekaa vuotta Poikkeuksen hallituksessa. Aloitin opinnot syksyllä 2019 ja oli huippua hypätä hallitukseen jo fuksivuonna!

Oon tällä kaudella SOOL- & yhteistyövastaavana, juuri siinä pestissä mitä eniten toivoin! Oon todella innoissani tästä ekasta hallituskaudesta ja odotan tältä vuodelta unohtumattomia hetkiä, tapahtumia ja kohtaamisia, niitä special momentteja kun saa olla maailman ylpein siitä että kuuluu Poikkeukseen.

Parasta mun pestissä on se, että saan olla yhteyksissä ja tekemisissä muiden ihmisten ja eri tahojen kanssa. Haastavinta on isojen infomäärien selkeyttäminen ja jäsenistön kartalla pitäminen sekä oman jaksamisen huomioiminen kun on monta rautaa tulessa. Poikkeuksen toiminnassa nähdään!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s