Fukseille

Hei Fuksi!

Tervetuloa opiskelemaan Itä-Suomen yliopistoon erityispedagogiikkaa. Yliopisto-opiskelun ensimmäisenä vuonna on paljon asioita muistettavana ja koettavana. Yliopisto-opiskelun aloitamiseen kuuluu opiskelun lisäksi olennaisena osana uusiin ihmisiin tutustuminen ja yhteinen hauskanpito. Poikkeus haluaa olla mukana mahtavassa fuksivuodessasi. Tervetuloa järjestettyihin tapahtumiin, joita ovat mm. Vappuleijonan metsästys, Poikkeuksellisen hyvä viikko ja Kevätjuhlagaala.

Lisäksi olet erittäin tervetullut tutustumaan ainejärjestötoimintaan esimerkiksi osallistumalla kokouksiin, joiden ajankohdat näkyvät kalenterissa tai kysymällä toiminnasta hallituksen jäseniltä.

Liity siis Poikkeus ry:n jäseneksi, jolloin sinulla on mahdollisuus parempaan edunvalvontaan ja huippu tapahtumiin! Lisäksi Poikkeuksen jäsenenä voit liittyä Suomen opettajaksi opiskelevien liittoon (SOOL).

Ennen opiskelua muista

  • Vastaanota paikkasi yliopistoon osoitteessa www.yliopistohaku.fi
  • Hae asuntoa: opiskelija-asuntoja Joensuun Elliltä http://www.joensuunelli.fi ja yksityisiltä markkinoilta. Asuntoa kannattaa hakea nopeasti, sillä Joensuussa vuokra-asuntotilanne on syksyisin melko huono.
  • Tilata opiskelijakortin osoitteessa https://myfrank.fi !

Lisäksi voit

  • Hakea opintotukea http://www.kela.fi/opintotuki_nain-haet
  • Ilmoittautua läsnäolevaksi Weboodissa: https://weboodi.uef.fi/weboodi/
  • Ilmoittautumisen yhteydessä sinun tulee maksaa Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsenmaksu.
  • Liittyä Suomen opettajaksi opiskelevien liitto SOOL:n jäseneksi liityttyäsi ensin Poikkeus ry:n jäseneksi.
  • Tilata sähköpostiisi Poikkeus ry:n Poikkeukselliset Uutiset, joissa kerrotaan tulevista tapahtumista ja muista häppeningeistä. Sähköpostilistalle liitytään lähettämällä tyhjä sähköpostiviesti osoitteseen poikkeusry-subscribe[at]lists.uef.fi.Saat vastauksena sähköpostiviestin, jossa olevaa linkkiä klikkaamalla vahvistat listalle liittymisen.

Tervetuloa opiskelemaan erityispedagogiikkaa!