Liity jäseneksi

Ainejärjestöön liittyminen

Poikkeus ry:n jäsenenä olet mukana Poikkeuksen toiminnassa ja saat tietoa opiskeluusi liittyvistä asioista. Poikkeus ry:n jäsenenä sinulla on oikeus osallistua Poikkeuksen tapahtumiin jäsenhinnalla sekä ostaa jäsenhintaisia tuotteita. Yhdistyksen jäsenyys päättyy, kun opiskelijan opinto-oikeus lakkaa.

Liittymällä Poikkeus ry:n jäseneksi saat oikeuden liittyä SOOL ry:hyn! SOOL toimii kaikkien opeopiskelijoiden edunvalvojana ja tarjoaa jäsenilleen jäsenetuja.

SOOL-banneri-180px

Liity jäseneksi

Poikkeuksen jäsenmaksu on 30 €, joka oikeuttaa jäsenyyteen koko opiskelujen ajaksi. Poikkeuksen jäsenenä olet oikeutettu jäsenetuihin.

Poikkeuksen jäseneksi voit liittyä Kide.app -palvelun kautta.

 

Liity kannattajajäseneksi

Poikkeuksen kannattajajäseneksi voi liittyä jokainen Poikkeus ry:n entinen jäsen sekä erityispedagogiikan oppiaineen henkilökuntaan kuuluvat henkilöt. Kannattajajäsenmaksu on 50€. Maksu on kertaluontoinen. Kannattajajäsenenä olet oikeutettu Poikkeuksen jäsenetuihin.

Poikkeuksen kannattajajäseneksi voit liittyä Kide.app -palvelun kautta.

Liity sähköpostilistalle

Parhaiten pysyt selvillä Poikkeuksen tapahtumista ja toiminnasta liittymällä Poikkeuksen sähköpostilistalle.
Sähköpostilistalle liitytään lähettämällä tyhjä sähköpostiviesti osoitteseen poikkeusry-subscribe[at]lists.uef.fi.
Saat vastauksena sähköpostiviestin, jossa olevaa linkkiä klikkaamalla vahvistat listalle liittymisen. HUOM! Sähköpostivahvistus voi ajautua roskapostiin, joten muista tarkistaa sieltä.