Tuutorit 2019

Me tuutorit opastamme uudet erkan fuksit kohti uusia seikkailuja yliopiston ihmeellisessä maailmassa. Me neuvomme ja kannustamme uusia opiskelijoita, jotta opinnot starttaisivat ja jatkuisivat sujuvasti. Meiltä saa ja kannattaa kysyä mikä vaan sattuu mieltä askarruttamaan, oli sitten kyseessä kursseille ilmoittautuminen, tenttiin valmistautuminen tai vaikka Joensuun paras bailauspaikka illanviettoihin tai ihan mitä vaan taivaan ja maan väliltä. Nähdään Futuralla!

Lukuvuoden 2019-2020 tuutorit ovat:

Pinja Paavola

Heippadeijjaa! Mie oon Pinja, sun tuleva tuutori. Ihan ensimmäiseks haluun onnitella, että oot saanu pitkän uurastuksen jälkeen tän opiskelupaikan! Nyt on aika ottaa kaikki irti siitä uurastuksesta, jonka oot tehnyt. Mun oma fuksivuosi oli ihan paras, oli paljon kaikkea uutta sekä parasta oli se, että sai tutustua näihin mahtaviin tyyppeihin täällä. Me tuutorit yhdessä halutaan o\nlla osana luomassa just sulle, sun elämäsi parasta fuksivuotta! Muista, että me tuutorit ollaan täällä sua varten, joten jos on jotakin mikä mietityttää saa aina tulla kysymään olipa paikka tai aika mikä tahansa! 🙂

Nähdään syksyllä!

Edisa Okic

Heippa vaan kaikille!

Mie oon Edisa ja tuon muiden erkkojen sanoin teille iloa Ilomantsista! Oon 21-vuotias ja asustellut nyt fuksivuoden ajan täällä Joensuussa koiran ja kämppiksen kanssa. Joensuuhuun ja meidän erkkayhteisöön oli minun mielestä erittäin helppo kotoutua ja fuksivuosi meni ihan älyttömän nopeesti, ehkä vähän liiankin nopeesti. Nyt tuutorina saan itsekin olla mukana seuraamassa, sitä miten meidän uudet fuksit muovautuu osaksi erkkayhteisöä ja Joensuun opiskelijaelämää! En malta odottaa sitä, että pääsen tutustumaan teihin ja myös tutustuttaa teidät muihin erkkoihin! Kiva, että just sinut on valittu osaksi tätä meidän erkkaperhettä!

Jos mikään asia tulevassa fuksisyksyssä mietityttää, niin otathan rohkeasti yhteyttä tai tule muuten vaan juttelemaan!

Emilia Kettunen

Moikkaa!
Isot isot onnittelut opiskelupaikasta ja siitä, että oot päässy just tänne Joensuuhun opiskelemaan erkkaa, huippua!
Mä oon siis Emilia ja syksyllä yksi sun tuutoreista. Joensuu on osottautunu ihan mahtavaksi opiskelukaupungiksi ja meidän erkkayhteisö on ihan paras! Ne voi ollakkin syitä, minkä takia mun oma fuksivuosi oli aivan mahtava ja ihania ihmisiä täynnä. En malta odottaa, että pääset osaksi meidän erkkaporukkaa ja Joensuun opiskelijaelämää, joihin me tuutorit autetaan sua tutustumaan! Meihin voit olla aina yhteydessä, missä ja milloin tahansa 🙂 Syksyllä nähdään jee!!

Oona Hiljanen

Moikkamoi! Mä oon Oona, yks sun tulevista tuutoreista. Oon 20-vuotias ja alun perin Lohjalta kotosin. Oon nyt melkeenpä vuoden Joensuussa asunut ja ei vois parempaa opiskelijakaupunkia olla Suomessa! Täällä on ihan paras opiskelijayhteisö ja varsinkin tähän meiän erkkaporukkaan on tosi helppoa päästä mukaan. Ootte tehnyt kovan työn, et ootte päässyt tänne opiskelee ja onneksi olkoon kaikille tästä opiskelupaikasta! Tiiän et teiän jokaisen fuksivuosi tulee olemaan mahtava ja me tuutorit ollaan siinä mukana luomassa sitä. Mun fuksivuosi oli sanojensa mukaisesti unohtumaton ja se meni ihan liian nopeasti. Yks paras juttu fuksivuodessa oli uusiin mahtaviin tyyppeihin tutustuminen ja en malta odottaa et päästään tutustumaan teihin uusiin fukseihin ja auttamaan teitä aivan kaikessa mitä tähän opiskelukaupunkiin, opiskeluihin tai ylipäätänsä opiskelijaelämään liittyy. Muistakaa, että voitte tulla aina kysymään meiltä ihan mitä tahansa asiaa mikä on mielen päällä! Syksyllä nähdään!