Tuutorit 2018

Me tuutorit opastamme uudet erkan fuksit kohti uusia seikkailuja yliopiston ihmeellisessä maailmassa. Me neuvomme ja kannustamme uusia opiskelijoita, jotta opinnot starttaisivat ja jatkuisivat sujuvasti.  Meiltä saa ja kannattaa kysyä mikä vaan sattuu mieltä askarruttamaan, oli sitten kyseessä kursseille ilmoittautuminen, tenttiin valmistautuminen tai vaikka Joensuun paras bailauspaikka illanviettoihin tai ihan mitä vaan taivaan ja maan väliltä. Nähdään Futuralla!

tuutorit

 

Lukuvuoden 2018-2019 tuutorit ovat:

Emmi Uusitalo

tuutoriemmiMoikkulimoi! Mä oon Emmi Keski-Suomesta. Ja jos on pakko kertoa, niin Äänekoskelta oon tänne Joensuuhun päätynyt. Meikäläinen täyttää kesällä 22 vuotta ja siitä ajasta on tullut Joensuussa vietettyä vuosi, mutta monta on onneksi vielä jäljellä. Aloitan syksyllä toisen vuoden opinnot ja samalla uudeksi haasteeksi mun elämään tulee tuutorointi, jota odotan älyttömän innoissani. Haluan päästä tutustumaan kaikkiin uusiin opiskelijoihin ja toivottaa teidät kaikki tervetulleiksi Joensuun erkka porukkaan, joka on muuten aivan mahtava. Mun fuksivuosi oli mun elämän paras vuosi ja toivottavasti me tuutorit pystytään edes hieman auttaa teitä viettämään teidän elämänne paras vuosi just nyt ja just täällä Joensuussa. Muistakaa kaikki, että mä en pure ja mua saa aina häiritä asialla, kuin asialla. Jos siis tulee kysyttävää tai tarviit seuraa, tuu ihmeessä häiritsee. Mennään vaikka kahville, viinille tai kävelylenkille ja parannetaan samalla maailmaa. Oispa jo syksy 😉

Nähdään syksyllä !!

Saara Nieminen

WhatsApp Image 2018-06-15 at 11.31.46 PMHelou kaikki! Meikä on Saara, 22-vuotias ihmisolento. Oon kotosin Porvoosta ja nykyään Joensuulainen. Fuksivuosi oli ihan huikee, paljon kaikkee uutta ja siistiä. Ootan innolla, että saadaan teidän uusien opiskelijoiden kanssa koulu startattua ja päästään vipeltämään ympäri Joensuuta yhessä. Tervetuloa opiskelemaan erkkaa, meillä on superi porukka, johon me halutaan just sut mukaan 🙂 Pian nähdään!

❤ Saara

Ps. Laitappa viestiä jos joku asia mietityttää saarani@uef.fi

 

Henna Tiainen

WhatsApp Image 2018-06-21 at 12.12.55 AMMoikkamoii! 🙂 Oon Henna ja muutin tänne Joensuuhun Kuopiosta. Täytän tänä kesänä 21 vuotta ja oon asunut nyt kaksi vuotta Joensuussa. Itselläni on alan vaihtaminen takana ja oon niin onnellinen, että löysin tieni tänne erkan pariin. Ensimmäinen opiskeluvuosi vierähti tosi nopeasti ja se toi mukanaan ihania ihmisiä ja muistoja. Fuksivuosi oli täynnä myös erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja, jotka toi paljon naurua, riemua ja iloa. Hain tuutoriksi, koska haluan tarjota teille uusille fukseille yhtä kivan fuksivuoden, kuin mitä itse sain kokea. Mua saa aina lähestyä mieltä askarruttavissa jutuissa.
Nähdään pian!

 

 

 

Ville Forström

tuutoritvilleMoikka kaikille! Mä oon Ville ja oon Lohjalta lähtöisin. 23 vuotta tulee ikää nyt kesällä mittariin ja Joensussa oon asustellut vuoden. Takana on ehdottomasti elämäni paras vuosi. Tän alan opiskelu on tosi mukavaa ja vaihtelevaa. Lisäksi opintojen aloittaminen toi elämään rutkasti mahtavia opiskelijakavereita. Tykkään osallistua monenlaisiin juttuihin ja niitä fuksivuosi tosiaan tarjosi. Sen takia hakeuduinkin tuutoriksi, et voisin tarjota uusille fukseille mahtavan ekan vuoden kuten mullakin oli. Odotan syksyä siis tosi innoissani. Mua saa lähestyä aina kun joku asia mietityttää.

Nähdään syksyllä!

Rahel Igo

IMG_6493Moikkamoi kaikille! Mä oon Rahel ja yks teidän tulevista tuutoreista. Oon 24-vuotias ja alkujaan kotosin Virosta, mut Joensuuhun suuntasin Lohjalta. Joensuussa oon viihtynyt aivan älyttömän hyvin ja eka vuosi menikin ihan hurauksessa mahtavalla fiiliksellä, kun menoa ja hyvää meininkiä riitti. Toivon, että myös teidän fuksivuosi tulee olemaan ikimuistonen ja on mahtavaa olla osallisena tekemässä sitä! Kivaa päästä pian tutustuu teihin kaikkiin ja päästä kokemaan kaikkee kivaa yhessä, mitä meillä tuutoreilla on teille suunniteltuna. Multa saa rohkeesti tulla aina kyselemään, jos on jotain kysyttävää tai ihan muuten vaan juttelemaan. Nähään syksyllä!

Mainokset